top of page

Faber CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR

Bouwvuil, voegsluier, kalkaanslag? Dan is dit het juiste antwoord.

Cementsluier voegsluier houtlook keramische tegels
Faber Cemensluierverwijderaar, product cementsluier verwijderen 1 liter verpakking NL_edit

Faber Cementsluierverwijderaar is een unieke telg uit het Faber assortiment. Wij hebben het product in de praktijk leren kennen als een prettig werkbaar en uitermate effectief product om kalk, watervlekken en cementsluier te verwijderen. Daarnaast is gebleken dat het product vriendelijker is voor het voegwerk dan andere producten van dit kaliber.

Een bouwreiniging is heel gebruikelijk.

Bij nieuw aangebracht tegelwerk hoort een bouwreiniging. Faber's Cementsluier Verwijderaar werkt perfect op nieuw aangebrachte keramische tegels om bouwvuil en cementsluier goed te verwijderen. Een belangrijke eenmalige reiniging bij nieuw tegelwerk. Vooral voegsluier, dat niet afdoende wordt verwijderd, zorgt ervoor dat de vloer sneller vuil en residu van onderhoudsmiddelen zal vasthouden. Dit geeft vlekken, vegen en een onrustig uiterlijk die zich lastig laten verwijderen.

Cementsluier Verwijderaar is speciaal samengesteld om voegsluier, bouwvuil, maar ook kalkaanslag perfect te verwijderen. Goed om te weten is dat dit product vriendelijk is voor het voegwerk. Wanneer het voegwerk voldoende is uitgehard, kan een bouwreiniging met een gerust hart worden uitgevoerd.

Kalkaanslag verwijderen en voorkomen.

Cementsluier Verwijderaar kan uitstekend kalk verwijderen, zelfs hardnekkig kalk. Na de reiniging kunt u dit product uitstekend gebruiken als periodiek onderhoudsmiddel om nieuwe opbouw van kalkaanslag tegen te gaan. U doet dan enkele dopjes in een sprayflacon, die u verder afvult met water. Bij voorkeur direct na het douchen insprayen, even laten inweken, afnemen en wegspoelen.

Cementsluier Verwijderaar kan zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast.

Geschikt voor gebruik op: zuurbestendige steensoorten en keramiek. 

Tevens geschikt voor het reinigen van:

- salpeteruitslag

- anorganische vervuiling

* maak, ongeacht welk product u toepast, altijd een test op een onopvallende plaats of losse tegel. Hiermee kunt u vooraf beoordelen of het product geschikt is, het beoogde doel bereikt en welke verhouding u nodig hebt.

Lees vooraf het technisch informatieblad.

Informatie- en instructieblad

Cementsluier verwijderaar

bottom of page