Faber TEGELREINIGER

Speciaal ontwikkeld voor filmlaagjes op (matte) tegels!

Keramiek met cementsluier.jpg
Keramiek cemensluier verwijderd.jpg
Douchewand met kalkaanslag.jpg
Douchewand kalkaanslag gereinigd.jpg

Een bouwreiniging is heel gebruikelijk.

Faber's Cementsluier Verwijderaar werkt perfect op nieuw aangebrachte keramische tegels om bouwvuil en cementsluier goed te verwijderen. Cementsluier is een gemene. Soms nauwelijks zichtbaar, maar wel aanwezig om uw mooie nieuwe vloer sneller te laten vervuilen. Als er een zweem van sluier op de tegel achterblijft, zal de vloer sneller vuil en residu van onderhoudsmiddelen vasthouden. Dit geeft vlekken, vegen en een onrustig uiterlijk. Cementsluier Verwijderaar is vriendelijk voor het voegwerk.

Kalkaanslag verwijderen en voorkomen.

Cementsluier Verwijderaar kan uitstekend kalk verwijderen, zelfs hardnekkig kalk. Na de reiniging kunt u dit product uitstekend gebruiken als periodiek onderhoudsmiddel om nieuwe opbouw van kalkaanslag tegen te gaan. U doet dan enkele dopjes in een sprayflacon, die u verder afvult met water. Bij voorkeur direct na het douchen insprayen, even laten inweken, afnemen en wegspoelen.

 

Cementsluier Verwijderaar kan zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast.

Geschikt voor gebruik op: zuurbestendige steensoorten en keramiek. 

 

Tevens geschikt voor het reinigen van:

- salpeteruitslag

- anorganische vervuiling

* maak, ongeacht welk product u toepast, altijd een test op een onopvallende plaats of losse tegel. Hiermee kunt u vooraf beoordelen of het product geschikt is, het beoogde doel bereikt en welke verhouding u nodig hebt.

Faber Tegelreiniger, speciale reiniger v