top of page

Faber TEGELREINIGER

Speciaal ontwikkeld voor hardnekkige

filmlaagjes op (matte) tegels!

Mosa vloer filmlaag vlekken en vegen.jpg
Faber Voegenreiniger 500 ml verpakking NL.jpg

Blijf niet tobben met een filmlaagje op uw tegels.

Vooral matte keramische tegels zijn er gevoelig voor; de opbouw van een filmlaagje. Dit laagje ontstaat door het dagelijks onderhoud met producten die vet, gel en/of olie bevatten. Maar ook het normale gebruik (denk aan neerslag van koken, parfums, inloopvervuiling, etc) kan in de loop van de tijd een laagje op de tegel veroorzaken.

Dit laagje zorgt voor een onrustig uiterlijk en vaak een ongewenste glans op de tegel. Voetafdrukken blijven zichtbaar en soms kan een druppel water al een 'vlek' veroorzaken. Alle dweil- en schrobbeurten ten spijt. Zodra de vloer droogt, is het weer zichtbaar en dan vooral in het strijklicht.

Als u dit bekend voorkomt, wordt het tijd voor een reiniging van de vloer. Faber Tegelreiniger is een product dat specifiek is ontwikkeld om filmlaagjes te kunnen verwijderen. Na deze reiniging zal de vloer weer zijn bedoelde egale en matte uiterlijk aannemen. 

Handige artikelen om de reiniging een stuk aangenamer te maken:

- een waterzuiger (ook te huur bij bouwmarkten)

- een doodlebug op steel (staand schrobben met een grote 'schuurspons op steel)

- schrobpads voor onder de doodlebug

Deze artikelen zijn verkrijgbaar bij meerdere Faber verkooppunten, informeert u gerust even bij ons.

* maak, ongeacht welk product u toepast, altijd een test op een onopvallende plaats of losse tegel. Hiermee kunt u vooraf beoordelen of het product geschikt is, het beoogde doel bereikt en welke verhouding u nodig hebt. Lees vooraf het technisch informatieblad.

Informatie- en instructieblad

Tegelreiniger

bottom of page