top of page

een vraag? advies nodig?
OF ZOEK U EEN VERKOOPPUNT?

Faber producten zijn verkrijgbaar in de winkel of online.

 

Kijk op de pagina met onze verkooppunten of belt of mailt u ons even voor een verkooppunt bij u in de buurt, wij verwijzen u graag naar de specialisten.

 

Uw vragen of opmerkingen kunt u uiteraard ook doorgeven via het contactformulier.

Log officially distributed klein

Bedankt voor uw berichtje! We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

INTERESSE OM
FABER
VERKOOPPUNT
TE WORDEN?

u bent PROFESSIONALEN WIL graag meer INFo?

Faber Tile & Stone care producten worden met name verkocht via speciaalzaken waar natuursteen en/of keramiek in het assortiment is opgenomen.  


Faber Tile & Stone care in Nederland biedt, naast professionele producten, een sterke technische ondersteuning. dat is prettig voor u en voor uw cliënten. 

Door de bomen het bos blijven zien, is het motto. een overzichtelijk basisassortiment en duidelijk foldermateriaal. 

 

Heeft u een fysieke winkel of showroom voor natuursteen en keramiek? Dan kan Faber een mooie aanvulling betekenen voor uw assortiment. 


Interesse? contact dan even met Edwin of Lianne Koene om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Faber Tile & Stone care Nederland voert een basisassortiment met op de achtergrond een specifieke lijn voor de professional.

De professionele lijn van Faber bestaat uit een breed scala aan reinigers, impregnanten, producten om te herstellen en probleemoplossers. Een bijzonder en uiterst effectief assortiment. 

Zeer hoogwaardige producten, met een ervaren en sterk technisch team in Nederland waar u op terug kunt vallen als dat nodig is. 


Heeft u een uitvoerend bedrijf in het behandelen van natuursteen en keramiek? Neem dan vrijblijvend contact met op met Edwin of Lianne Koene. We vertellen u graag meer over de producten en mogelijkheden. 

bottom of page