OVER FABER

Faber Chimica ontwikkelt en produceert in eigen fabriek in Italie. Een enthousiast team dat staat voor hun product: topkwaliteit leveren, innovatie en een antwoord op elke vraag als het gaat om reinigen, beschermen en onderhoud van steen.

Faber werkt samen met RenoStone voor de advisering en

verkoop van de Faber producten in Nederland.

Row of natural stone panels in a mason's
Tile%2520%2526%2520stone%2520care%2520te
Logo%20Faber%20antraciet%20zonder%20teks

Faber Chimica is opgericht in Fabriono (Ancona), in het hart van Italie, in 1986.

Al snel nam Faber een centrale plek in binnen

de industrie voor de professionele producten

voor het  behandelen en verzorgen van natuursteen, cotto en keramiek.

Inmiddels is Faber een gerenommeerd merk

dat wordt aanbevolen door vooraanstaande fabrikanten van keramische tegels en steenhouwerijen. Unieke, professionele producten met een uitstekende werking die vandaag de dag worden toegepast op de

meest prestigieuse architectonische

projecten over de hele wereld. 

Mission

nederlandse vlag.jpg
Faber in Nederland

Vanaf 2021 betreedt Faber officieel de
Nederlandse markt in samenwerking met RenoStone onder leiding van Edwin Koene. Hiermee worden twee krachten gebundeld als het gaat om expertise, praktijkervaring, innovatie en advisering.

Het Faber assortiment is bijzonder te noemen, in kwaliteit en aanbod. Faber Nederland werkt met een heel gericht, maar zeer effectief, assortiment waarbij overzichtelijkheid het sleutelwoord is. Achter de schermen is er een groot assortiment aan vele specifieke producten, waarmee op vrijwel elke vraag een antwoord kan worden gegeven.

Sterk in technische ondersteuning en een passende oplossing bieden voor complexe omstandigheden waar anderen het als onoplosbaar beschouwen. Een taak waar Edwin zich al jarenlang dagelijks mee bezig houdt, zowel in de uitvoering als in de verkoop van producten.
 
Bent u geinteresseerd om verkooppunt te worden van Faber? Neemt u dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.