top of page

PROFESSIONEELHerstellen

Faber producten voor de professional. Producten met specifieke eigenschappen en bijzondere mogelijkheden. In de praktijk werken wij met grote regelmaat met deze producten om bijzondere herstelwerkzaamheden uit te voeren en met succes.

scratch off kit uitgesneden wix.png
Geschikt voor:
gepolijst keramiek

SCRATCH OFF KIT
herstellen gepolijst keramiek

Speciale set om, op een snelle en eenvoudige wijze, lichte krassen en doffe plekjes te herstellen. Uitsluitend geschikt voor gepolijst keramiek.
 
SCRATCH OFF REINIGER – 500 ml: Geconcentreerde reiniger om het oppervlak vooraf te reinigen.​

1x SCRATCH OFF LICHT – 250 ml:  Herstel-behandeling voor lichte kleur gepolijst keramiek. 

1x SCRATCH OFF DONKER – 250 ml:  Herstel-behandeling voor donker gekleurd gepolijst keramiek.

​2x FAB K: Specifieke pad om de gepolijste tegel met Scratch off licht/Scratch off donker te bewerken.

 

1x Witte pad: voor het reinigen vooraf en het reinigen na de behandeling. 

Star Shine engels etiket.png
Geschikt voor graniet en kwartsiet.

STAR SHINE
POLIJSTCRÈME graniet/kwartsiet 

STAR SHINE; een zeer speciale polijstcrème. Een bijzonder product omdat deze in staat is om bijzonder harde steensoorten (graniet en kwarts) te polijsten met gebruik van een eenschijfsmachine.  

STAR SHINE geeft de steen een diepe, mooie glans en zorgt ervoor dat de  poriën van de steen worden gevuld, zodat vuil nauwelijks tot geen kans meer krijgt om in de steen te dringen.

STAR SHINE maakt het mogelijk om een hogere glansgraad te verkrijgen dan bij mechanisch polijsten. De steen behoudt zijn natuurlijke uiterlijk! 

Star Shine Easy, engels etiket.png
Geschikt voor gepolijst keramiek/graniet

STAR SHINE easy
POLIJSTCrème voor keramiek 

STAR SHINE EASY is een bijzondere polijstcrème om gepolijst keramiek te her-polijsten, zeer geschikt om krasjes en doffe plekken te verhelpen.
 

Deze polijstcrème is zeer eenvoudig verwerkbaar. Star Shine Easy kan, behalve op gepolijst keramiek, ook op graniet worden toegepast, echter: het effect van de Star Shine op graniet geeft een mooiere en diepere glans.

A3 Yellow engels etiket.png
Geschikt voor o.a. marmer, travertin, kalksteen

A3 YELLOW
POLIJSTPOEDEr 

A3 YELLOW: een hoogwaardig polijstpoeder. De speciale samenstelling zorgt voor het perfect polijsten van marmers en andere (niet al te gevoelige) kalkhoudende materialen zoals travertin en kalksteen. Het is één van de beste polijstproducten voor marmer uit de FABER-serie.

 

A3 YELLOW geeft het oppervlak een mooie helderheid, waardoor de natuurlijke uitstraling op fraaie wijze wordt benadrukt. Het product gaat een reactie aan met de steen en zorgt, naast de mooie helderheid, ook voor een goede bescherming tegen inloopvervuiling en vlekken. 

PRC engels etiket.png
Geschikt voor gepolijst/geglazuurd keramiek

PRC
porcelain restoration cream
 

PORCELAIN RESTORATION CREAM,  een schuurcrème met een ultrafijn microschurend effect.

 

Deze schuurcrème wordt toegepast om gepolijste en/of geglazuurde keramische tegels te ontdoen van lichte oneffenheden, zoals lichte krasjes, doffe plekjes en een 'wolk-effect' die zichtbaar is op de tegel.

 

Universal Glossy klein.png
Geschikt voor natuursteen

UNIVERSAL GLOSSY
Universele polijstcrème
 

UNIVERSAL GLOSSY is een universele polijstcrème voor alle soorten natuursteen zoals marmer, graniet en agglomeraten.

Deze formule kan marmer en graniet polijsten alsof het hetzelfde materiaal is.  Geen verschil in helderheid en voorkomt het gebruik van verschillende producten.

Ideaal voor het polijsten van vloeren met gemengde natuursteensoorten. Universal Glossy geeft een hoogglanzend glasachtig effect en zorgt als extra voor een uitstekende weerstand tegen inloopvervuiling.

ABR600 engels etiket klein.png
Geschikt voor gepolijste steensoorten, gezoet (mat)

ABR 600
multifunctionele polijstcrème

Multifunctionele schuurcrème voor gezoet (mat) natuursteen en keramiek. 

ABR 600 bevat speciale vulstoffen die, dankzij een micro-schurende polijstende werking, kunnen worden gebruikt op verschillende soorten materiaal.

Verwijdert krasjes en lichte tot medium slijtage of oneffenheden op keramische vloeren en/of ruwe (bewerkte) steensoorten. Na de bewerking met ABR 600 is het oppervlak meer beschermd tegen het intrekken van vervuiling. 

Poultice powder engels etiket.png
Geschikt voor alle steensoorten

POULTICE POWDER

POULTICE POWDER is een verdikkingsmiddel in poedervorm voor gebruik met bepaalde vlekverwijderaars/reinigers uit het Faber assortiment.

Doordat het zorgt voor een dikkere substantie, biedt het de mogelijkheid om producten eenvoudiger te kunnen gebruiken op verticale oppervlakken, zeker als een langere inwerktijd nodig is.


bottom of page